Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΑ «DUCKFACE»



Η ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΑ «DUCKFACE»

Εναλλακτική ονομασία: η μπαστουνόβλαχα «αόρατο σπαγγέτι».

Τρελαίνεται για φωτογραφίες!!!  Είναι μοιραία γκόμενα και το ξέρει. Γι’ αυτό διαλέγει να παίρνει τη σέξυ την πόζα την καυλερή. Σουφρώνει τα χείλη, ρουφάει τον αέρα, ρουφάει και την κοιλιά, σφίγγει τον κώλο και σκύβει ώστε να φαίνεται καλά το βυζάκι το φρέσκο, το βελούδο. Έπειτα ποστάρει τη φωτογραφία παντού, για να την δει ο Μήτσος που γνώρισε εψές στο facebook (και κατά πάσα πιθανότητα είναι παιδεραστής). 

Συνήθως, το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που προσδοκά… Τα χείλη δεν φαίνονται και τόσο ζουμερά όσο προσπάθησε να φαίνονται. Για την ακρίβεια, περισσότερο μοιάζει σαν να ρουφάει αόρατο σπαγγέτι (ξέρεις μωρέ… όπως όταν ήμασταν μικρά και γεμίζαμε σάλτσες γύρω από το στόμα), παρά σαν να είναι η Αντζέλινα (η κυρά του Μπράντ ντε!).

Η μπαστουνόβλαχα αυτή θα συνειδητοποιήσει την αθλιότητα που παρήγαγε μόνο μετά από 10 χρόνια, όπου και θα συνειδητοποιήσει ότι θέλει να γίνει φωτογράφος, επειδή ο θείος της ο Μήτσος (που τελικά ήταν ο παιδεραστής που γνώρισε στο facebook) θα της χαρίσει στα γενέθλιά της μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ-ΟΥΑΟΥ φωτογραφική μηχανή (από αυτές της μιας χρήσης… που πας στον φωτογράφο, εμφανίζεις το φιλμ και μετά την πετάς). 

Ηλικιακά ανήκει παντού! Τις περισσότερες φορές δεν θα έχει καν τα προσόντα να βγαίνει φωτογραφίες (εμείς οι μπαζομπαστουνόβλαχες θα πρέπει να ανεβάζουμε μόνο φωτογραφίες cartoon- μπορεί να μην το λέει το Σύνταγμα, αλλά τουλάχιστον θα συνεισφέρουμε στη μείωση του ποσοστού των αυτοκτονιών. Και θα είμαστε περήφανες για αυτό!). 

Λίγα πράγματα αξίζουν να ειπωθούν για τη μπαστουνόβλαχα αυτή. Κατά πάσα πιθανότητα τα έχει πετάξει ούλα όξω και στην κάθε φωτογραφία της θα υπάρχουν καμιά δεκαπενταρία ακόμα μπαστουνόβλαχες του ίδιου ύφους. ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ, η μπαστουνόβλαχα αυτή έχει χάσει την αίσθηση της βαρύτητας… τι εννοώ… κατά ένα περίεργο τρόπο πάλι, όταν θα βγαίνει φότοουζ με τις φίλες της, θα είναι όλες σαν μην της χώραγε η φωτογραφία και θα έχουν την τάση να γέρνουν προς τα κάτω… σαν να τους έπεφτε εκείνη τη στιγμή ένα τεράστιο πιάνο στο κεφάλι… ή μήπως ένας ελέφαντας? Ίσως να φταίει το ρούφηγμα της κοιλιάς, το σφίξιμο του κώλου (για να φαίνεται πιο στητός)… ποιος ξέρει?

Αγαπητή μπαστουνόβλαχα duckface… παρακαλούμε, συνέχισε γερά! Τούτες τις δύσκολες εποχές, είσαι από τα λίγα πράγματα που μας προσφέρουν γέλιο και χαρά. Το σεξ το ξεπεράσαμε όταν μας πήδηξαν τα νέα μέτρα (κάθε φορά νέα μέτρα… και νέα σταθμά-what?)<- δείγμα μπαστουνόβλαχας γουατέβερ

Υ.Γ.: Α! Τώρα που είπα μπαστουνόβλαχα γουατέβερ… σε αυτή θα ανήκει κατά πάσα πιθανότητα και η μπαστουνόβλαχα «φάτσα πάπιας από το ρούφηγμα». Άπειρα τα λολ και τα οου-μη-τζη στις φωτογραφίες αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου